Shaorma de casa

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 10848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui 
  • 2 castraveciori 
  • 2 fire ceapa verde
  • o leg ridichi 
  • 2 rosii
  • 8 frunze mici de spanac  
  • 4 lipii  
  • maioneza
  • sare 
  • curry 
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de casa:

Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei.

Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.  

Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se asezoneaza cu maioneza, se ruleaza si se mananca.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ela 1

07.05.2010, 20:27

ce nebunie,tare as mai manca si eu

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:23

si eu, toate ati facut shaorma

Sylvia 1

08.05.2010, 16:29

trebuie sa fac sie u asa pofta mi-ati facut

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu orez